Om snedkeriet

Det gode håndværk og de unikke løsninger

Hanstedgaard Snedkeri er et nyt, moderne snedkeri med respekt for det traditionelle håndværk. Vi er drevet af en passion for det gode håndværk, de unikke løsninger og et ønske om at gå den ekstra meter for at sikre, at slutresultatet bliver præcist, som du drømmer om.

Al produktion af dine møbler sker på vores eget værksted, der ligger tæt på Hovedgård. Her bruger vi vores dage på at skabe smukke snedkermøbler til dig. Fordi vi har eget værksted og produktion, så ved du også, at den snedker du snakker med omkring designet af dit drømmemøbel, også er ham, der står med det rå træ i hans hænder, mens han omdanner din drøm til en realitet. Du kan endda få lov at følge lidt med i processen, hvis du ønsker det.

Plankeborde

Special møbler

Om snedkeriet

Omtanke for miljøet

Med miljøet for øje

Vi vil gerne være med til at gøre en forskel. Derfor har vi opbygget vores produktion med omtanke for miljøet. Det gør, at vi har truffet nogle bevidste valg i forhold til, hvordan vi arbejder her på Hanstedgaard Snedkeri.

For at mindske transporten og den medfølgende påvirkning af miljøet, så benytter vi primært danske og europæiske træsorter som eg, ask og fyr, når vi producerer møbler.

Samtidig benytter vi os blandt andet af træolierne fra Rubio Monocoat, når vi behandler vores plankeborde. Disse olier indeholder nemlig 0% flygtige organiske forbindelser – hvilket betyder, at der hverken frigives sundhedsskadelige stoffer ved fremstilling eller anvendelse af produktet.

Træets historie

Træet som historiefortæller

For os er der noget magisk ved træet. Vi er fascinerede af den unikke historie hvert eneste træ gemmer på, og som åbenbarer sig, når det bliver fældet. Årringene, altså de linjer du kan se i træet, repræsenterer hver især et år af træets liv. Tykkelsen på årringene varierer alt efter, hvor gode levebetingelser træet har haft de forskellige år i dets liv.

De planker, vi arbejder med, når vi skaber plankeborde, er typisk mellem 45 – 120 år gamle. Så det er altså et helt lille stykke historie, du får ind i dit hjem.

Og hos os kan dit plankebord blive så skræddersyet, at du selv er med til at vælge den eller de planker, vi skal bruge. Hvis du har lyst.

Ansatte

Hvem er vi?

Vi er et lille, men dedikeret team her på Hanstedgaard Snedkeri. Du kan læse mere om os herunder.

Showroom

Kom og få inspiration

Du er meget velkommen i vores showroom. Her har du mulighed for at se nogle af de modeller, vi kan skræddersy, så de passer lige til dine ønsker. Faktisk drømmer vi om, at du kigger forbi.

I vores showroom har vi forskellige eksempler på især plankeborde stående, så du kan få en fornemmelse for, hvad vi kan tilbyde. Samtidig får du mulighed for at se detaljerne i vores møbler helt tæt på, og du kan mærke den silkebløde finish med din fingre.

Samtidig får vi muligheden for at tale ideer og ønsker, mens du går rundt og ser på møblerne med egne øjne. Det giver tit ny inspiration.

Kontakt os for en aftale eller kom forbi en dag, hvor showroomet er åbent. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få opfyldt dine møbeldrømme.