Ledige jobs

Vil du være en del af snedkerteamet i et moderne møbelsnedkeri?
Vi vækster og vil gerne have dig med på rejsen!

Er du en dygtig og udadvendt snedker, der har lyst til at tage teten på kundekontakten og samtidig arbejde med tegning og konstruktion i et nyt, moderne snedkeri med respekt for det gode, traditionelle håndværk? Så er det måske dig, vi søger.

Om jobbet og dig 🌺
Vi er et moderne snedkeri, hvor du får mulighed for et fleksibelt arbejdsliv med højt til loftet. Det er vigtigt for os, at du kan se dig selv trives i et nystartet snedkeri, der stadig er under udvikling. Samtidig er det vigtigt, at du brænder for at give kunden den bedste oplevelse, mens du tegner, konstruerer og monterer med kunden for øjet – det ønsker vi, du har erfaring i. For at lykkes i jobbet, skal du – udover at have en stor interesse for at være kontaktpunktet til kunden – ikke være bange for at kaste dig ud i nye projekter. Desuden skal du være passioneret omkring håndværket og have øje for detaljen, for vi går op i at levere høj kvalitet til vores kunder.

Bliv en del af Hanstedgaard Snedkeri med udviklingsmuligheder og solide rødder 🍀
Du kommer til at arbejde i en nystartet, spændende virksomhed med moderne maskiner og engagerede kolleger. Selvom vi er en nystartet virksomhed, så har vi solide rødder, da vi er del af en større familievirksomhed. Når vi ansætter dig, så ved vi, at vi har ansat et menneske med et helt liv ved siden af arbejdet, og det skal der være plads til. Derfor går vi op i balance og forsøger at skabe et fleksibelt arbejdsliv for vores ansatte. Er du blevet nysgerrig efter at høre mere? Så send os din ansøgning hurtigst muligt, og så griber vi fat i dig for at høre, hvordan vi måske kan blive en del af din fortsatte arbejdsrejse. Vi kalder løbende ind til samtaler.

Kontakt os hurtigst muligt på 60489063, hvis du har spørgsmål til jobbet, og send os dit CV og motiverede ansøgning til hr@hanstedgaard.dk
.

Plankeborde

Special møbler

Om snedkeriet

Omtanke for miljøet

Med miljøet for øje

Vi vil gerne være med til at gøre en forskel. Derfor har vi opbygget vores produktion med omtanke for miljøet. Det gør, at vi har truffet nogle bevidste valg i forhold til, hvordan vi arbejder her på Hanstedgaard Snedkeri.

For at mindske transporten og den medfølgende påvirkning af miljøet, så benytter vi primært danske og europæiske træsorter som eg, ask og fyr, når vi producerer møbler.

Samtidig benytter vi os blandt andet af træolierne fra Rubio Monocoat, når vi behandler vores plankeborde. Disse olier indeholder nemlig 0% flygtige organiske forbindelser – hvilket betyder, at der hverken frigives sundhedsskadelige stoffer ved fremstilling eller anvendelse af produktet.

Træets historie

Træet som historiefortæller

For os er der noget magisk ved træet. Vi er fascinerede af den unikke historie hvert eneste træ gemmer på, og som åbenbarer sig, når det bliver fældet. Årringene, altså de linjer du kan se i træet, repræsenterer hver især et år af træets liv. Tykkelsen på årringene varierer alt efter, hvor gode levebetingelser træet har haft de forskellige år i dets liv.

De planker, vi arbejder med, når vi skaber plankeborde, er typisk mellem 45 – 120 år gamle. Så det er altså et helt lille stykke historie, du får ind i dit hjem.

Og hos os kan dit plankebord blive så skræddersyet, at du selv er med til at vælge den eller de planker, vi skal bruge. Hvis du har lyst.

Ansatte

Hvem er vi?

Vi er et lille, men dedikeret team her på Hanstedgaard Snedkeri. Du kan læse mere om os herunder.